екскурзовод стара загора

Home Forums ADHD екскурзовод стара загора

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #648232

    Съюзът на екскурзоводите в България (СЕБ) е учредителната организация, създадена на територията на страната с мисия консолидация, защита и развитие на екскурзоводската специалност.

    От 1990 г. до днес броят на привържениците расте до 200, а езиците, на които предлагат услуги, достигат до 20, в това число: английски, български, френски, гръцки, датски, иврит, испански, италиански, немски, норвежки, полски, португалски, румънски, руски, турски, унгарски, нидерландски, чешки и други.

    Организирането на събития с учебна предназначение за екскурзоводи е сред главните дейности на СЕБ. Курсовете, лекциите, конференциите и семинарите предоставят уникалната възможност за споделяне на информация, начини и интересни преживявания в областта на екскурзоводската професия, ангажирайки вниманието и допринасяйки за сплотяването на всеки един от участващите.

    СЕБ опростява комуникацията между екскурзоводите и техните клиенти – туристически агенти. Това се осъществява чрез пряк контакт (каталог в официалния сайт на СЕБ) или индиректна връзка (чрез компетентно лице, отговарящо по телефона и електронната поща на организацията).

    Част от екскурзоводите на СЕБ са също и сертифицирани преводачи към чужди езици. Ангажирането на екскурзоводи и преводачи от СЕБ е възможно чрез граждански и трудови договори, с предоставяне на фактури, както лично от тях, така и през организацията.

    СЕБ продължава да набира нови, ентусиазирани членове, да предлага условия за надграждане на уменията им и усвояване на уменията им като екскурзоводи, да облекчава връзката между екскурзоводите и туроператорите.

    [url=https://www.bulguide.bg/]Екскурзовод-шофьор[/url]

    =bulguide=

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.